Extreme Freeze Drying Technology
Applications
NatureDry
About Us
Customers and Partners
Contact
Miten NatureDry© technologia voi hyödyttää toimintaasi?
 

NatureDry© on saatavilla kaupallisiin ja tieteellisiin sovelluksiin.


Edut
  • Korkeampi lopputuotteen laatu kuin millään muulla pakastekuivausmenetelmällä
  • Tehokas, nopea, tuotantokapasiteetiltaan skaalautuva ja ympäristöystävällinen ratkaisu
  • Yksinkertaistaa tuorelogistiikan, tuotteiden säilytys ja kuljetus huoneenlämmössä
  • Tuottaa jopa 400-700% kaupallisen lisäarvon tuoreille elintarvikketuotteille
  • Mahdollistaa uusien tuotteiden kehittämisen jopa gourmet-tasoisina
Suunnitteletteko pakastekuivauksen käyttöä tuotteillenne?

Ydinosaamisemme on pakastekuivaushankkeiden kokonaisvaltaisessa suunnittelussa. Alkaen raaka-aineiden keruusta, tuorepakastamisesta, käsittelystä ja varastoinnista, aina kuivausprosessiin ja pakkaamiseen. NatureDry© on kokonaisvaltainen ratkaisu optimoimaan kaikki osa-alueet joilla raaka-aineesta valmistetaan nopeasti kaupallistettava tuote.
Teemme myös rahtivalmistusta asiakkaan tuotteille NatureDry© -teknologialla omassa tuotantolaitoksessamme.

Onko teillä jo pakastekuivaustuotanto käynnissä?

Useimpien pakastekuivauslaitteiden ja tuotantolinjojen tekniikka on mahdollista nykyaikaistaa NatureDry© -teknologialla. Teemme kattavan tutkimuksen järjestelmistänne ja menetelmistämme, niiden puutteista ja heikkouksista ja teemme kustannustehokkaan suunnitelman tuotantomenetelmien päivittämiseksi ajan tasalle.

Uusi ja ennennäkemätön liikeidea?

NatureDry© pystyy käsittelemään raaka-aineita ja elintarvikkeita jotka ovat vaikeita, kalliita tai usein jopa mahdottomia pakastekuivata millään muulla teknologialla. Olemme vuosien aikana tehneet valmiin ja skaalautuvan tuotekehityksen sadoille erilaisille elintarviketuotteille, jotka ovat kaupallisesti hyödynnettävissä tuotannossa.

Lisensointi

NatureDry© on saatavilla tieteelliseen ja kaupalliseen tuotantokäyttöön lisenssipohjaisesti. Lisenssi varmistaa että asiakkaillamme on aina käytettävissään korkein mahdollinen pakastekuivausteknologia. Tuotekehityksemme ja tutkimustyömme on jatkuvaa ja kaikki keksinnöt, löydökset ja optimointi ovat välittömästi asiakkaidemme hyödynnettävissä kaupallisesti.

Pakastekuivauslaitteet
Nature Lyotech Oy edustaa Parker Freeze Dry, Inc.:n 220V (400V) pakastekuivauslaitteita Euroopan alueella. PFD tuotantolaitteiden kapasiteetti vaihtelee 1000lb:sta (453kg) 3000lb:aan (1360kg) erää kohden. Kaikki laitteet rakennetaan tilaajan vaatimusten mukaisiksi ja myös täysin räätälöityjä ratkaisuja on saatavilla. Lisätietoja laitteista PFD:n sivuilta (englanniksi).
TULOSSA: NatureDry© Automaatiojärjetelmä
Olemme kehittäneet NatureDry© -teknologian pohjalta algoritmin, joka on sovellettavissa tekoälyyn pohjautuvaan pakastekuivausjärjestelmän hallintaan. Ne eivät ainoastan pysty ohjaamaan prosessia 0.2°C (0.2K/0.1°F) ja 0.00001bar (10 mikronin) tarkkuudella yhden sekunnin välein koko kuivausohjelman ajan, ne on lisäksi suunniteltu ennustamaan kuivattavan tuotteen käyttäytymistä ja hallitsemaan ohjelmaa itsenäisesti.
Automaation alfa-testaus on valmistunut Q3/2017, betatestaus on suunniteltu ajankohdalle Q1-Q2/2018 ja toimitusten ja asennusten pakastekuivauslaitokseen odotetaan alkavan Q3/2018 mennessä, ensisijaisesti Parker Freeze Dry:n PFD-sarjan laitteistoihin.
 
Heräsikö kiinnostus?
 
Ota yhteyttä - suunnittelemme täydellisen NatureDry© -ratkaisun tarpeisiinne

 
Mitä raaka-aineita NatureDry© pystyy käsittelemään?
 

Mitään rajoituksia ei ole. NatureDry© on suunniteltu kuivaamaan mitä hyvänsä soluperäisiä raaka-aineita säilyttäen kaikki tuoreen tuotteen ominaisuudet. Tähän sisältyvät kaikki elintarvike-, ravintoaine- ja nautintoainekelpoiset kasvit (kasvikset, hedelmät, marjat, yritit, kukat, levät), lihatuotteet (nauta, sika, riista, siipikarja) ja kala, mukaanlukien myös mäti. Olemme käyttäneet NatureDry© -teknologiaa myös muunlaisten raaka-aineiden käsittelyyn.

 
     
   
© 2011-2017 Nature Lyotech Oy, All Rights Reserved